Dacă un teambuilding înseamnă, ad literam, construirea unei echipe, atunci „Pași Liberi” e un inginer foarte bun pe piața construcțiilor. Indiferent că sunteți puțini sau mulți, tineri sau mai puțin tineri, entuziaști sau plictisiți, activitățile noastre sunt gândite în așa fel încât să îi apropie pe oameni. Să îi sudeze. Să elimine inhibițiile de grup, astfel încât toți să se simtă egali, iar respectul reciproc să triumfe. Dacă vi se par cuvinte mari, atunci vă invităm să citiți mai departe.
Dacă te-ai crezut vreodată Rambo, dacă ești stresat și ai chef să urli, să alergi și să scoți răul din tine, ești de-al nostru. Ești bun de AIRSOFT. Airsoft-ul e un sport de echipă, în care ne jucăm de-a războiu’. De-a bătălia. Cu replici de arme care par atât de reale, încât poți speria pe oricine. Suntem „Pași Liberi” și oferim arme airsoft și protecții. Plus o ședință foto, în timp ce te joci.
Durată: 5 ore (instructaj, echipare, deplasare pe jos înspre spațiul de joc, joc pe mai multe scenarii, întoarcere pe jos de la spațiul de joc, dezechipare)
Preț: 170 lei / participant (armă, bile nelimitate, protecții, uniformă, fotografii)
Arma la umăr, ochiul atent și respirația tăiată: iată trăgătorul de elită, în fața țintei pe care urmează s-o doboare. Participanții la poligon vor avea ocazia să tragă la țintă cu arme airsoft, urmând reguli de concurs. Sau, dacă „îi ține”, se pot duela cu pistoale. Pișcătura face rană doar în orgoliu, nu în piele. Protecțiile la ochi-gură-cap sunt obligatorii.
Durată: 1 oră (instructaj, echipare, trageri, dezechipare)
Preț: 100 lei / participant (armă, 500 bile, protecții, fotografii)
Doi participanți la masă, față în față, legați la ochi. Fiecare are câte o lingură și un borcan de dulceață, iar scopul este ca cei doi să se hrănească reciproc.
Sau...
Doi adversari sunt obligați să mănânce biscuiți. Câștigă cel care reușește să fluiere primul, după ce termină biscuiții de mâncat.
Sau...
Două echipe caută o comoară-surpriză, în pădure. Echipa care o găsește prima obține un punct, după care urmează ghicitul obiectelor din comoară. Fiecare membru al celor două echipe e legat la ochi, iar ghicitul durează fix 5 secunde. Nu o ghicești, dai mai departe. Și tot așa, până când cineva reușește să ghicească.
Iată, pe scurt, doar câteva din jocurile noastre de tabără.
Durată: 2 ore
Preț: 100 lei / participant
Dacă vreți să cunoașteți valorile și secretele zonei în care are loc teambuilding-ul vostru, atunci aveți nevoie de un ghid. De unul bun, prietenos, neinsistent, cunoscător al muntelui, care să vă îndrume, să vă povestească despre locurile pe care le vizitați și să vă facă să iubiți muntele. Echipa „Pași Liberi” vă oferă acest ghid, iar drumețiile străbat toți Munții Șureanu. Important e să aveți bocanci în picioare, chef de drum și o sticlă mare de apă la voi.
Durată: 3-4 ore (în funcție de lungimea traseului)
Preț: include fotografii și filmări HD, posibil și popasuri la stânile locale, unde se pot servi mâncăruri tradiționale. Prețul ghidajului diferă în funcție de numărul de participanți, astfel:
Prețul ghidajului diferă în funcție de numărul de participanți și de complexitatea traseului.
Trasee: au dificultate medie, nerecomandate nici persoanelor supraponderale, precum nici celor cu probleme respiratorii sau cardio-vasculare
Ți-ai imaginat vreodată o cinematecă în inima munților? Noi da, și am și creat-o! Vino la cabana „Pași Liberi”, ca să te bucuri de proiecții de film cum nu s-au mai văzut în Carpați! Fotolii de puf, vin fiert, căldură de sobă, sală de cinema ultra-rustică și un ecran mare cât toate zilele... Plus prezența unui critic de film, care va face prezentarea, ca temă și context cultural, a fiecărui film din program. Te vei întâlni cu operele unor mari autori de film, de la Chaplin, Kubrick și Scorsese, la Kurosawa, Kieslowski sau Kiarostami. Vom vedea filmul împreună, după care îl vom comenta. Vom arunca cu păreri, cu idei, cu reflecții. Va fi intens.
Iată, pe scurt, ce te așteaptă la cinemateca „Pași Liberi”. O cinematecă de munte.
Durată: 2 ore
Preț: 20 lei / participant
Scriere creativă. Oare cum e să scrii despre un moment pe care l-ai trăit, iar cel care îți citește textul, să simtă același lucru? Asta vom încerca să facem, în micul nostru atelier de scriere creativă, astfel încât copiii să nu se teamă nici de cuvinte, nici de foaia albă. Cuvintele pot schimba o lume, așa că tot ceea ce avem de făcut este să știm a le alege pe cele potrivite, pentru ca emoția scriitorului să o întâlnească pe cea a cititorului.
Durată: 2 ore
Preț: 100 lei / participant
Fotografie. Să prinzi momentul de grație al unei păsări, când își deschide aripile, sau splendoarea unui asfințit, în minutul cel mai roșu... Participanții au șansa să descopere emoția fotografierii și a decupajului, din realitate, a unui cadru. Oricât ar fi de necunoscător, într-ale fotografiei, fiecare om înțelege mișcarea, culoarea, forma și posedă instinctul de a le transmite mai departe. Micul nostru atelier foto va fi o introducere în lumea tehnică și, totuși, extrem de vie a fotografiei.
Durată: 2 ore
Preț: 100 lei / participant
Teatru. Exercițiile de dezinhibare, de încredere în grup, rostirea prin silabisire, șoaptă, urlet, citirea corectă a unui text, antrenarea vocii, conștientizarea corpului, construirea gesturilor, identificarea corectă a nuanțelor din text – toate sunt cruciale în viață. Vom folosi actoria de teatru cu unicul scop de a învăța să ne exprimăm mai bine, mai nuanțat, mai deschis.
Durată: 3 ore
Preț: 100 lei / participant