Airsoft – poligon

Arma la umăr, ochiul atent și respirația tăiată: iată trăgătorul de elită, în fața țintei pe care urmează s-o doboare. Participanții la poligon vor avea ocazia să tragă la țintă cu arme airsoft, pe timp de zi și de noapte (utilizând trasoare). Sau, dacă „îi ține”, se pot duela cu pistoale. Pișcătura face rană doar în orgoliu, nu în piele. Protecțiile la ochi-gură-cap sunt obligatorii.

 

Unde?

Poligonul se află la cabana „Pași Liberi” din Poarta Raiului, Șureanu (județul Alba). Poți veni cu copiii, cu părinții, cu bunicii, cu cățel, cu purcel. Toți vor putea să tragă, mai puțin ultimii doi.

Acces: Sebeș – Șugag – lacul Oașa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului (DJ 704). Distanță față de Sebeș: 78 km, care pot fi parcurși în aproximativ 1,50 h (fără popasuri). Ne găsești în zona Poarta Raiului, la cabana „Pași Liberi”, la foarte mică distanță de drumul principal, pe un drum care o ia la dreapta între Pensiunea „Irina” și Pensiunea „Poarta Raiului”, după ce ieși din pădure. Oricum, este imposibil să nu dai de noi, trebuie doar să urmărești bannerele noastre.

 

Ce vei face în poligon?

Vei trage la țintă, bineînțeles. Țintele sunt de hârtie și de lemn, perfect potrivite în decorul montan al cabanei „Pași Liberi”, amplasate la aproximativ 20 m distanță, iar armele cu care vei trage sunt automate. De asemenea, poți opta pentru scenariul „Duel” – o trăznaie care ne-a trecut nouă prin cap și care a prins foarte bine la public! Carevasăzică, doi jucători primesc două pistoale airsoft, stau spate în spate, după care fac 10 pași, se opresc, se întorc și trag. Se lasă cu râsete, fiți siguri de asta.

 

Cât te costă?

Poligon pe timp de zi: 70 lei / persoană

* prețul include armă full-auto, protecții și 2 încărcătoare pline (aprox. 1.000 bile)

** vârsta minimă: 7 ani (acord parental pentru minori)

 

Poligon pe timp de noapte: 100 lei / persoană

* prețul include armă full-auto, protecții, unitate Tracer și 1.000 bile fosforescente (trasoare)

** vârsta minimă: 7 ani (acord parental pentru minori)

TOP